ECOLOGISCH BOUWEN

Ecologisch bouwen met een houtskelet, da's goed voor het milieu!

Wij zijn uw partner wanneer u een houtskeletbouw wil laten plaatsen

Milieuvriendelijk bouwen 

Hout en andere afgeleide houtproducten zijn duurzaam én hernieuwbaar. Ze hebben een zeer goede levenscyclus door de beperkte energie die nodig is bij de productie, transport en recyclage. Houtskeletbouw heeft ook een droge montage en dit wil zeggen dat er bij de bouw geen verspilling is van duizenden liters water zoals dat wel is bij traditionele bouwmanieren.

Energiezuinig wonen

In koude landen wordt het belang van goed geïsoleerde woningen al veel langer ingezien. In deze landen kiest men al jarenlang voor houtbouwmethodes met hoge isolatiewaarden. Door te kiezen voor een houtskeletbouw is er extra ruimte om goed te isoleren waardoor temperaturen goed behouden worden tijdens elk seizoen. Wij garanderen en bewijzen dat houtskeletbouw heel geschikt is om op een ecologische manier energiezuinige woningen te bouwen.

Onze specialiteit

Al jarenlang is onze renovatiefirma bedreven in ecologisch renoveren. Een gezonder milieu én een dalende energiefactuur: daar doen wij het voor! Naast voor het plaatsen van een waterrecuperatiesysteem regio Mechelen kan u ook beroep op ons doen voor houtskeletbouw, isolatie met cellulose, luchtdicht maar dampopen bouwen, EPDM-daken,...

DUURZAAM BOUWEN EN RENOVEREN MET OOG VOOR DE PLANEET

De Cock ECO Renovatie - Ravesteinstraat 82 - 3191 Hever 

(+32) 473 48 78 55 BTW nr: BE 0841.429.666