LUCHTDICHT & 

DAMP OPEN

Luchtdicht maar damp open 

 bouwen is een stap in de goede richting

Bent u aan het renoveren? Weet dan dat goed isoleren absoluut noodzakelijk is! Niet alleen doen we het milieu op deze manier een enorm groot plezier, ook onze energiefactuur zal zienderogend dalen. Een win-win situatie dus. Om interne condensatie te vermijden, is het een goed idee om luchtdicht maar damp open te bouwen regio Mechelen.

Houtskeletbouw - Decock Renovatie Mechelen - Dakconstructies

Een innovatieve manier van werken

Wanneer u damp open materialen gebruikt, zal er niet snel tocht ontstaan (ze zijn dus luchtdicht), maar kan er wel waterdamp doorkomen. In combinatie met een goed werkend ventilatiesysteem, vermijd u dus condensatie en zodoende ook rotte plekken en schimmels, terwijl uw huis wél heel goed geïsoleerd is. Zowel uw dak, vloer als muren kunnen wij op deze manier onder handen nemen.

Isoleren met cellulose behoort tot de mogelijkheden

Daarnaast kan u ook beroep op ons doen om te isoleren met kwaliteitsvolle én goedkope cellulose. Vraag zeker naar de mogelijkheden! Aarzel niet langer, maar contacteer ons vandaag nog voor meer informatie! Een offerte is steeds vrijblijvend. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Houtskeletbouw - Decock Renovatie Mechelen - Dakconstructies

DUURZAAM BOUWEN EN RENOVEREN MET OOG VOOR DE PLANEET

De Cock ECO Renovatie - Ravesteinstraat 82 - 3191 Hever 

(+32) 473 48 78 55 BTW nr: BE 0841.429.666